Tips voor het pas verloofd stel

Blog


theo

Tips voor het pas verloofd stel

Hier zijn enkele tips voor het pas verloofd stel. Jullie willen niet alleen vriend en vriendin zijn, maar ook verloofd. De vraag is eruit en het goede nieuws is verspreid. Dit is een spannende tijd in je leven. En het zou ook een bindend ervaring moeten zijn waar je nog dichter naar de andere toegroeit richting naar de grote dag. Hoewel je gevangen zit in een waas van romantiek en toekomstige bruid en bruidegom, is het belangrijk om georganiseerd te blijven. En dat alleen maar om stress te vermijden in je relatie. Hier zijn een paar tips om de voorbereidingen vlot te laten verlopen!

Tips pas verloofd stel-Communicatie is de sleutel

Net als elk ander aspect van het leven is communicatie van cruciaal belang. Als je op dezelfde lijn met je partner zit, vermijd je het gedrag dat je ondraaglijk veeleisend wordt. Het kan ook voorkomen dat je een bruidegom wordt, die na maanden van depressie, bang is om iets te doen.

Ga zitten en praat erover. Luisteren naar je partner is net zo belangrijk als vertellen wat jij voor ogen hebt. Het schikken naar de andere toe is iets dat je echt nodig hebt in een gezonde relatie om de vrede te bewaren. Onderdruk geen gevoelens, maar zorg ervoor dat problemen worden opgelost en weggewerkt. Zo kun je voorkomen dat opgekropte emotie later als een veel grotere probleem opduikt. Dit helpt je niet alleen om korte termijn doelen voor een bruiloft te bereiken, maar ook om in de toekomst te kunnen communiceren als een succesvol getrouwd stel.

Prioriteiten stellen

Wanneer je een bruiloft gaat organiseren, zijn er veel factoren waarmee je je bezig moet houden. Het is belangrijk om prioriteit te stellen. Geef prioriteit aan wat belangrijk voor je is, zodat je niet buiten je boekje gaat. Bespreek met je verloofde waar je je persoonlijke lening budget wilt uitgeven, zodat je op dezelfde lijn bent. Een persoonlijke lening is een geweldige optie, omdat het een lagere rente dan een creditcard. Zoek uit welke details voor jou het belangrijkst zijn. Het zal je helpen om te weten aan welk aspect van je feest je moet uitgeven. Wil je een geweldige fotograaf, zodat je de herinneringen levenslang kunt koesteren? Maak het dan tot een prioriteit door andere zaken van de bruiloft achterwege te laten.

Het gaat om jullie tweeën

Het is één uur ‘s morgens en je bent nog steeds angstig aan het scrollen door het droomhuwelijk van je vrienden Becky in 2016. Hoe perfect het was via facebook met twijfels over jouw eigen bloem keuze. Stop! Je kunt de hele dag concurreren en vergelijken van jurken, voeding, locatie en fotografen  totdat je er gek van wordt. Social media is zowel een zegen als een vloek. Het is een geweldig platform om leuke ideetjes voor de bruiloft te delen, maar het stelt je ook bloot aan oneindige mogelijkheden. En dat maakt dat het heel moeilijk wordt om je ergens aan te binden.

Het is geweldig om inspiratie op te doen bij anderen, maar als het gaat om plannen van je speciale dag, dan is het belangrijk om je budget en eigen unieke visie te behouden. Maak je niet druk met wat schoonouders en zusters willen want het is niet hun dag! Praat met je partner erover waar en wanneer een huwelijk het beste zou werken voor jullie. En hoe jullie willen dat het eruit zal zien. Uiteindelijk is het een speciale herinnering die je voor een heel leven zult delen en voor jou!

Kom tot rust

Praten over het huwelijk kan je erg vermoeien. Het is voortdurend in je gedachten en een constante onderwerp van gesprek met je collega’s, vrienden en familie. De ” Laat me die ring zien!” en constante gepraat kan nieuw en opwindend zijn. Maar onthoud waar je relatie is begonnen en verlies niet de verbinding die je had met je partner die hiertoe leidde! Probeer actief tijd te besteden met je partner waar je niet bezig bent te plannen of je zorgen te maken over de grote dag. Focus erop dat je aanwezig bent en geniet van deze tijd samen. Leun achterover, ontspan door een weekendje weg te gaan of  gewoon een avondje lekker uit te gaan.

pas verloofd stel


Have your say