Een ‘slow motion’ video hokje op je bruiloft

Blog


Een ‘slow motion’ video hokje op je bruiloft

bruiloft

Een van de nieuwste en stijgende trends op het gebied van bruiloften, is het gebruik van een (slow motion) videohokje. Deze kunnen lijken op een fotohokje ( lees hier meer over) met het duidelijk verschil dat er bij een videohokje naast beeld, ook spraak en bewegingen worden vastgelegd. Met videohokjes kan je gezellige, leuke, hilarische en soms zelfs ontroerende momenten beleven. Ze kunnen ook op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunnen sommige videohokjes, de videos op een groot scherm projecteren zodat andere gasten mee kunnen kijken. Op zo een manier wordt het ijs gebroken tussen gasten die elkaar niet goed kennen en wordt het makkelijker voor ze om een gesprek met elkaar aan te knopen. Als je niet zeker weet of je een videohokje op je bruiloft wilt, geven we hieronder een paar redenen om dit wel te overwegen.

Video Hokjes zijn leuk!

Net zoals bij fotohokjes kunnen gasten in videohokjes gek en dol doen, grappige dingen uithalen en plezier hebben tijdens de interactie met elkaar. Wanneer de clips worden afgespeeld zodat anderen ze kunnen zien, is dit een geweldige manier om een gesprek te beginnen: ” Ik vond die piraten hoed die je op had geweldig. Dat moet  jouw nieuwe” look” worden!”

Unieke herinneringen 

Omdat gasten de kans krijgen om te bewegen en hun voorstellingen en capriolen op video vast te leggen, creert dit de gelegenheid om unieke herinneringen vast te leggen. Terwijl je in een fotohokje een momentopname krijgt van de omhelzing tussen twee mensen, geeft een videohokje  je een paar seconden van diezelfde twee mensen die eerst dwaze gezichten voor elkaar trekken en dan omhelzen. Dit voegt gewoon een extra element van het leven en gelach toe aan het moment.

Makkelijk te delen

Zodra de videoclips zijn vastgelegd en geproduceerd, kan je ze eenvoudig delen op sociale media, net als bij foto’s. Maar videoclips kunnen vooral leuk zijn voor mensen die niet aanwezig konden zijn, omdat de bewegingen en animaties in de video’s het gevoel dat ze er toch bij waren, versterkt.

Fantastische foto’s voor je bruiloft 

Stel je eens de foto voor van een kus gemaakt door een fotohokje en vergelijk dat met een vijf seconde clip van twee mensen die elkaars gezichten hartstochtelijk in elkaars handen vasthouden om elkaar vervolgens een kus te geven die een Oscar waard is. Welke zou je liever willen? Het geweldige van de meeste videohokjes is dat je eigenlijk de mogelijkheid hebt om zowel foto’s als video’s te maken.

Verwijder saaie foto’s

Hoewel het waar is dat smartphones leuke huwelijksvideos kunnen maken en de professionele fotografie op bruiloften vaak van de bovenste plank is,wilt dat niet zeggen dat je er minuten of uren naar wilt kijken. Een professionele cameraman bezorgt je een video van hoge kwaliteit, maar wat als je gewoon een kort stukje van je eerste dans met je nieuwe bruid of bruidegom wilt zien? Soms wil je gewoon doorgaan naar de goede delen en met een videohokje is het makkelijk om slechts die korte, grappige, gedenkwaardige momenten tussen mensen vast te leggen.

Videohokjes zijn een leuke en unieke trend om te overwegen voor elke bruiloft. Ze bieden een andere en interessante manier om herinneringen vast te leggen en creeren de gelegenheid voor gasten om lollig en sentimenteel te zijn, om zich kunnen verkleden, om te dansen en een paar seconden lang voor een camera op te treden en de geest van bruiloft volledig te omarmen en tot uiting te brengen. Bovendien kun je optreden in je eigen videoclip en die ook zelf produceren. Hoe leuk is dat?


Have your say