Hoe de perfecte bruidsjongen te zijn

Blog


Hoe de perfecte bruidsjongen te zijn

Sommige van jullie hebben er misschien al van gedroomd om heel je leven een bruidsjongen te zijn, maar voor de meesten van jullie is het nooit bij jullie opgekomen. De beste man zijn? Misschien. Bruidsjongen? Je weet niet eens zeker wat een bruidsjongen doet. Maak je geen zorgen. We helpen je daarmee.

Bruidsjongen

Jouw verantwoordelijkheid als bruidsjongen

De bruidsjongen staat de bruidegom bij met alles wat er gedaan moet worden voor het komend huwelijk. Hoewel de beste man misschien de leiding neemt bij de meeste dingen, zijn de bruidsjongens daar om te helpen. Onderschat je waarde niet, de bruidegom en de beste man zijn tenslotte maar twee mensen die niet overal tegelijk kunnen zijn. Dus als je wordt gevraagd om te helpen met logistiek, transport of zelfs het budget, zorg ervoor dat je begrijpt wat van je wordt verwacht en voer je taken uit zoals een betrouwbare man dat zou doen.

Hoe je je voorbereid voor de klus

Stel je eens voor hoeveel tijd en moeite het kost om een eenvoudig Super-Bowl feestje te organiseren. Je controleert je tv en geluidssysteem meerdere keren en upgrade waar nodig en waar die chips, dips en bier niet magisch verschijnen. Stel je nu voor dat je een nog grotere en iets moeilijker bijeenkomst moet organiseren. Ja, je raad het al. Je moet er fysiek en mentaal fit voor zijn. Je moet leren hoe je je tijd inroostert op alle klussen die gedaan moeten worden en op de belangrijkste taken die je moet behandelen. Dus wees serieus en scoor heel hoog!

Het gaat alleen maar om geld managen

Je hebt de aanstaande bruidegom vermoedelijk al een paar keer horen klagen. Bruiloften zijn duur. En dat geldt niet alleen voor het paar die gaat trouwen, ook in het huwelijksfeest (waar je deel van uitmaakt) moet een beetje geld geïnvesteerd worden voor de grote dag. Zorg ervoor dat je financiën op tijd vooruit zijn. Zodat je de mogelijkheid hebt om te betalen voor je kleding, het gezellig vrijgezellenfeest en mee te taggen wanneer er pre-en post huwelijksvieringen zijn. Je hoeft dan niet te smeken voor contant geld of niet aanwezig te zijn als gevolg van een lege bankrekening.

Wanneer het moeilijk wordt….

Ja, het gaat leuk zijn om veel tijd door te brengen met je vrienden die de bruiloft en het vrijgezellenfeest plannen. Om nog maar te zwijgen van de bruidsmeisjes die je zult ontmoeten en bij wie je rondhangt. Maar geloof ons wanneer we zeggen dat je op een of ander moment de stress krijgt. Als je overweldigt bent, stel je dan voor hoe de bruidegom moet voelen! Op die moeilijke momenten is het noodzakelijk om te onthouden dat het allemaal om een goed doel gaat. Onthoudt dat de grote dag waar iedereen naarstig aan werkt , een viering is van de volgende stap in het leven van je geliefde.

Als je een idee wilt hebben van wat je te wachten staat in de aanloop naar de grote dag, bekijk dan onze blog over de verantwoordelijkheden van de beste man door hier te klikken.


Have your say