Ga los tijdens de bruidstrend van La Hora Loca

Blog


Bruidstrend

Ga los tijdens de bruidstrend van La Hora Loca

De nieuwe bruidstrend

Waarom geef je je bruiloft geen boost met een nieuwe leuke bruidstrend die van start gaat? Het staat bekend als La Hora Loca in het spaans. In het nederlands als “het dolle uur”. Het is in wezen een uur durende show bestaande uit gasten met opvallende, opzichtige outfits die bedoeld zijn om helemaal los te gaan en anderen te beïnvloeden.

Gedurende het verloop van “het dolle uur” worden er feestmutsen, gloeiende lichten en maskers uitgedeeld. Gasten worden aangemoedigd om te dansen en het te beleven! Het dolle uur is een geweldige en creatieve, niet gebalanceerde manier om de traditionele kijk op een bruiloft te ontrafelen. Ga los en heb wat ongeremd plezier.

Het dolle uur

Het dolle uur is een bruilofts trend die heel populair wordt en bepaalde culturen binnendringt. Eerst in Spanje, daarna Latijns-Amerika voordat het hier populair werd. Veel bruiloften die plaatsvinden op het eiland nemen Het Dolle Uur op in hun bruiloft recepties. Het is zo populair geworden, omdat Het Dolle Uurtje een vuur aansteekt onder de bruiloftsgasten. En dat gebeurd vaak tegen het einde van de avond en een gekke, leuke uur losbandig enthousiasme is de perfecte oplossing om de avond te sluiten.

De grappige momenten vastleggen 

Als je Het Dolle Uur overweegt voor je bruiloft, kan je fotograaf meewerken. Jij en je Het Dolle Uur-productieteam komen met een paar geweldige foto’s en hoeken voor huwelijksfoto’s. Het Dolle Uur is een geweldige kans voor jou om unieke trouwfoto’s vast te leggen die je nog jaren zullen doen lachen. Die foto van je eerste dans met de persoon die je eeuwige liefde heb beloofd, die boven op je mantel zit, tovert sentimentele herinneringen op voor de rest van je leven.

Maar misschien heb je ook het geluk gehad om die gekke geweldige “Het Dolle Uur” dansfoto’s die je had weggestopt in een album, weer kan bekijken wanneer je maar wilt met een glimlach. Bruiloften hebben meerdere doelen: Geloften uitwisselen en trouwen met de persoon van wie je houdt, en het grootste feest van je leven hebben. Het opnemen van Het Dolle Uur in je bruiloft en het hebben van je fotograaf zullen alle facetten van je liefde laten zien. De band met een ieder die betrokken is bij je bruiloft met je delen.

De beste opnamen maken

Er zijn zoveel opties om foto’s te maken tijdens Het Dolle Uur. Groothoek opnamen kunnen de volledige ceremonie in al zijn  glorie, met alle dansers, gloedstokken, hoofdtooien en maskers tonen. Met close-up foto’s krijgt iedereen de grootste vreugde, die pure vreugde die voor altijd bevroren in een foto. Voor iets unieks kun je verschillende belichting opties tijdens Het Dolle Uur gebruiken.

TL-buizen kunnen een zachte gloed creëren, Fluorescent buizen voegen zelfs een gekke, magische schaduw vullende eigenschap toe aan bepaalde opnames. Met een combinatie van zwarte lichten en glowsticks zullen uw foto’s vol zijn van een glorieus festival van kleuren die perfect verweven zijn met vrolijke, losgelaten uitingen van iedereen tijdens Het Dolle Uur.

Je bruiloft is een one in a lifetime evenement en de enige limiet voor wat je kunt doen is je eigen verbeelding. Combineer de vaardigheden van je fotograaf met een leuke mix van verlichting om je foto’s extra kleur en levendigheid te geven tijdens “Het Dolle Uur” waar je los gaat voor een tijdje. Genieten van het leven is een onmisbaar element voor elke bruiloft.

 


Have your say