Heren, maak het pak vies!

Blog


Heren, maak het pak vies!

maak het pak vies

Er is veel geschreven over de symbolische manier om de bruiloft af te sluiten die bekend staat als ‘ Trash the dress‘( bekijk onze post hier). Hoewel de bruidegom ook in de meeste ‘Trash the dress” foto shoots aanwezig is, zegt de naam eigenlijk alles. Het gaat over de jurk en de vrouw erin. Maar waarom zouden de dames al het plezier beleven? Heren, het is tijd om los te gaan en samen met je meid je bruilofts pak vies te maken. En het beste van deze nieuwe traditie is dat homobruidegommen eindelijk mee kunnen doen aan het plezier! Dus heren, maak het pak vies!

Je fotoshoot, jou visie 

De meeste mannen, of ze nou heteroseksueel of homoseksueel zijn, zijn niet zo verbaal over hun wensen vrouwelijke leeftijdsgenoten. Als je echter verbluffende foto’s wilt maken, moet je een visie creëren en duidelijk weergeven zodat je fotograaf deze tot leven kan brengen. Verlangt de romanticus in je naar een strandtafereel? Of is de ruige kerel in je op zoek naar mechanische PK op de achtergrond? Niets is onmogelijk. Je fotograaf is niet ingehuurd om je te bekritiseren, dus leg het bloot.

Maak het pak vies

Bruiden hebben meestal een basiskennis van de realiteit van de bruidsjurk. Er zijn niet veel gelegenheden om het opnieuw te dragen. Bruidegoms kunnen verschillende ideeën hebben over hun smoking , want er zijn veel meer gelegenheden die pleiten voor formele kleding. Laat dat je echter niet tegenhouden. Het idee van van de shoot is om het pak te vernietigen, dus wees niet bang om nat of vies te worden. Laat het meetellen, tenzij je van plan bent je pak met jou erin te verbranden. Meestal is één reis naar de stomerij genoeg om de smoking in zijn formele glorie te herstellen.

Huur professionals

Het zou niet erg zijn om een beetje make-up op te doen als bruidegom, zodat je er heel knap uit kunt zien op de foto’s. Een beetje hulp zou je wel kunnen gebruiken. Raadpleeg een stylist voor de beste looks voor je locatie of scène. Overigens is deze fotosessie de perfecte gelegenheid om het uiterlijk van je bruiloft outfit te veranderen. Neem je duikhorloge mee en misschien wil je ook nog die glimmende schoenen inruilen voor patta’s. Maak je kapsel in de waar. Praat met je stylist en fotograaf over je ideeën.

Deel de schijnwerpers

Als je nog niet helemaal klaar bent voor een solo-shoot, plan dan een ‘Trash the wedding outfits” shoot met je partner. Zorg ervoor dat jullie erover eens zijn , voordat je een ontmoeting hebt met de fotograaf en stylist(en make-up artist voor haar). Praat over de locaties, scènes en poses die ieder van jullie wilt en zorg ervoor dat duidelijk communiceert met je fotograaf, waar de focus zou moeten liggen.

Maar vooral, veel plezier!


Have your say