5 tips om geld te besparen voor couples met een beperkt budget

Blog


5 tips om geld te besparen voor couples met een beperkt budget

budget

Als het gaat om bruilofts planning hebben zelfs de meeste budgetvriendelijke bruiden en bruidegoms de neiging zich te laten meeslepen. Een paar extravaganties zijn goed, maar alle gasten willen echt dat jullie twee liefde uitstralen. Met hun vele ervaring door het werken met leveranciers, zijn événements planners de juiste mensen om je te helpen binnen het huwelijksbudget te blijven. We hebben twee lokale planners om hun beste tips gevraagd voor het makkelijk plannen van een bruiloft met een beperkt budget en deze gecombineerd met enkele van onze eigen planners.

Sla het formeel gedeelte over

Hoe minder formeel je bruiloft, je minder duur het zal zijn. Natuurlijk kun je nog steeds uitspatting geven aan de elementen die voor jou het belangrijkst zijn, maar wel iets zuiniger zijn. Kies een voordelige locatie met een spectaculair uitzicht, leen de jurk van je moeder of oma. Ruil de champagne voor Prosecco en vergeet de RSVP kaart. Vraag in plaats daarvan je gasten om een snelle e-mail of SMS als reactie. Zorg ervoor dat je geen compromis sluit met je fotograaf. Het is beter om een goede te hebben voor een korte tijd dan een amateur de hele dag te laten rondhangen.

2.Gastenlijst inkorten

Het beperken van je gastenlijst is cruciaal voor het verleggen van de huwelijks onkosten. Maar het is het moeilijkste punt waar de bruid en bruidegom het erover eens kunnen worden. Begin alvast alleen vrienden uit te nodigen die jij en je verloofde kennen. Verder collega’s met wie je bevriend bent buiten kantoor en degenen die jullie eerder hebben ontmoet.

3. Houd eten en drinken eenvoudig

Wees niet bang om te kiezen voor een brunch of aperitief huwelijk en laat je cake als dessert een dubbel werk doen. Zorg ervoor dat je gasten begrijpen wat er op het menu staat. Bespaar een beetje extra geld en reserveer een speciale cocktail naast alleen bier en wijn. Het is een geweldige manier om toe te voegen aan je bruilofts thema en je kunt in het groot kopen om kosten te besparen.

4. Budget bruiloft

Het internet bruist van inspiratie voor een goedkope bruiloft en Marilse Statie-Texeira Brazao van Celebrations, moedigt koppels aan om de DHZ-route te kiezen. ” Naast het vinden van minder dure alternatieven, stel ik altijd een aantal doe-het-zelf projecten voor. Sommige van de elementen van je bruiloft zelf behandelen, bespaart niet altijd geld. Maar het geeft je bruiloft ook een persoonlijk tintje. Ze geven het paar de macht over hun bruiloft en er worden ook familieleden en vrienden betrokken bij de voorbereidingen. Bak je eigen koekjes of maak je eigen uitnodiging-en bedankkaartjes. Het geld blijft dan op de bank.

5. Huur een huwelijksplanner in

Planners kunnen je helpen bij het opzetten van een budget en zij weten precies welke leveranciers flexibel zijn en kunnen werken met jou specifieke budget. Voor meer informatie over de toegevoegde waarde van het inhuren van een planner, klik hier. Gwen en Ryan van Unique Planners laten hun klanten een prioriteitenlijst invullen. ” Alles wat niet op de lijst voorkomt, wordt tot een minimum beperkt of geëlimineerd om aan het budget te voldoen” zeggen ze. Vervolgens zoeken ze hun netwerk af naar leveranciers die kwaliteit kunnen leveren voor een klein budget. Eén ding wat waar is: ” Als de service en de doordachte details aanwezig zijn, is het een perfecte bruiloft… ongeacht het budget.”


Have your say