De 6 grootste “voor en tegen” van een bruiloft

Blog


Bruiloft

De 6 grootste “voor en tegen” van een bruiloft

Huwelijk Planning is vaak een zeer tijdrovende bezigheid en sommige stellen geven er de voorkeur aan om de details aan de profs over te laten. Maar zelfs met een eersteklas bruiloftsplanner aan je zijde zijn er enkele valkuilen die je onderweg misschien wilt vermijden.

We kozen voor het evenements planning paar, Gwen en Ryan, van unique planners voor de 6 grootste “voor en tegen” van huwelijkse voorwaarden. Het duo weet het een en ander over huwelijk planning. Ze plannen nu al meer dan zeven jaar lokale en bestemming bruiloften en gelofte vernieuwingen. Naast een volledige plannings service bieden ze ook coördinatie-en overleg vergaderingen op dezelfde dag. ” We zijn altijd verrukt om een integraal onderdeel te zijn van de meest memorabele dag van onze klanten. Het is zo een eer”.

1. Vertrouw op je bruiloft planner

Hoewel je je huwelijksplanner misschien niet zo goed kent, vertrouw je erop dat je je onderzoek heb gedaan en dat je een goede keuze heb gemaakt. Met meer dan 150 bruiloften en gelofte-vernieuwingen gepland, weet Unique Planners dat het vertrouwen tussen het paar en de planner cruciaal is. Wat Gwen en Ryan onderscheidt van de rest, is dat zowel de bruid als de bruidegom alle veranderingen bij elkaar moeten hebben hun individuele wensen te bespreken. Wij creëren de perfecte mix tussen de wensen van zowel de bruid als de bruidegom. We maken er een vlekkeloze dag van voor beiden. Dus wees niet bang om open te zijn met je planner. Een planner vereist volledige transparantie om je effectief van dienst te kunnen zijn.

2. Laat geen onvoorziene omstandigheden je dag verpesten

Het kan gebeuren dat dingen op je trouwdag gewoon niet volgens plan verlopen. Denk aan kleding stoornissen, plotselinge ziekten, autopech en ga zo maar door. Vergeet niet dat trouwen veel meer is dan alleen de bruiloft. Het gaat over het volgende hoofstuk in het verhaal van jou.”Klanttevredenheid is hoe we het succes van onze evenementen meten. We proberen elke klant tevreden te stellen en uit de feedback die we ontvangen, doen we tot nu toe een behoorlijke job. Echter, koppels moeten onthouden dat, ondanks eventuele ‘hik’ aanvallen, als ze aan het eind van de bruiloft met de persoon van wie ze houden trouwen, het een perfecte bruiloft was.

3. Toon dankbaarheid

Je beste vrienden en familie zullen hoogstwaarschijnlijk betrokken willen zijn bij de voorbereidingen op het huwelijk, wat geweldig is omdat ze de hele ervaring zo speciaal kunnen maken. Dus wees niet verlegen om een moment te nemen en dank te geven aan degene die je trouwdag mogelijk hebben gemaakt. “Bid, mediteer of bedank ze in een toespraak. Je kunt ze ook een bedankkaart sturen waarin je je dankbaarheid uitdrukt”. Wat je ook beslist, laat je waardering zien op je eigen manier.

4. Maak geen plannen een week voor de bruiloft

Behalve naar de salon gaan en naar de huwelijks repetitie komen, beveelt Unique Planners aan het de week voor de bruiloft rustig aan te doen. Je hebt tenslotte een professional ingehuurd om voor de laatste minuut te zorgen. ” In de afgelopen vijf jaar is ons bedrijf gegroeid tot het punt waar we vertrouwen op assistenten om een vlekkeloze dag te garanderen voor onze klanten en hun gasten. Met de hulp van een professionele planner om je grote dag te coördineren, kun je ontspannen en genieten van elk moment van je bruiloft”.

5. Nodig alleen de mensen uit waar je van houdt en waar je om geeft

Vroeger toen ouders de rekening betaalden, waren bruiloften veel meer een feest voor hen dan voor het paar. Geef duidelijk aan hoeveel gasten elke ouder mag uitnodigen en vraag hen om een gastenlijst in de volgorde van prioriteit in te dienen. ” De gastenlijst is de meest cruciale budget verhoger, dus de bruid en bruidegom moeten overwegen of het de moeite waard is om hun vader’s softball team of de orchideeën club van hun moeder op de bruiloft te hebben”.

6. Stel je huwelijksreis niet uit

Het maakt niet uit of je geen vrije tijd kunt krijgen of veroorloven om naar een exotische locatie te gaan, probeer de eerste paar dagen van het huwelijk samen door te brengen. ” De meeste pasgehuwden zijn uitgeput aan het einde van de huwelijksdag, maar probeer genoeg energie en enthousiasme bijeen te brengen om je huwelijksreis onvergetelijk te maken. Je huwelijksreis is het begin van je huwelijksleven, dus maak het een onvergetelijke huwelijksreis.

Benieuwd naar wat Unique Planners te bieden heeft? Bekijk hun website op www.uniqeplanners.com.


Have your say